権八 Gonpachi

権八 Gonpachi基本バナー

2017年9月28日

                              

香り、旨味、風味 三拍子揃った 「新そば」 販売開始

蕎麦が1年で最もおいしい秋 とれたての蕎麦を手打ちで

Shin Soba’ from Hokkaido now on sale at Gonpachi restaurants

権八では、9月に収穫されたばかりの国内トップクラスの新そば(北海道産キタワセ種)を北海道石狩沼田より仕入れました。毎日店内の石臼で蕎麦の実を挽き、熟練したそば職人によって手打ちにします。台風という悪天候にも耐え、香り高く喉越しよい蕎麦に仕上がっています。存分に蕎麦の味わいをお楽しみいただきたく、十割蕎麦も提供予定です。(店舗限定)

Gonpachi provides “Shin Soba” as a seasonal special menu.

We use Kitawase type buckwheat’s seed, just harvested in the beginning of September, from Ishikari-Numata, Hokkaido prefecture. We grain the buckwheat and make soba everyday at our restaurant.

Enjoy the fragrance and smooth texture of the handmade Shin Soba at Gonpachi restaurant.

◆北海道石狩沼田 そばを使用した『十割そば』も対象店舗にて販売をスタート

販売店舗:権八(KUSHI・SOBA) 西麻布G-zone銀座お台場浅草

販売価格:1,100円(税抜き)

権八店舗情報はこちら>>

◆Juwari Soba

Shops: KUSHI・SOBA Gonpachi Nishiazabu, G-Zone Ginza,Odaiba, Asakusa

Price: 1,100yen(without tax)

十割そばは、つなぎなしにそば粉を100%使用のため、水まわしで練る作業も蕎麦を打つ事も大変難しく、職人技が感じられる一品です。

Juwari-Soba needs high quality of craftsmanship since it is made from 100% buckwheat .

【自慢の手打ち蕎麦を】

 季節によって最も良い産地・品種を厳選した蕎麦の実を使用し、毎日店内の石臼で挽き、熟練したそば職人が手打ちします。蕎麦香りとのどごしを余すところなく味わえる手打ち蕎麦をお楽しみください。

We boast home made soba using selected ingredients and freshly hand making  everyday.Enjoy authentic buckwheat soba in cozy and nostalgic decor at Gonpachi.

・店舗によって販売内容が異なります。

・仕入れ状況により事前の予告なく変更となる場合がございます。

・価格は全て税別です。

*Sales condition may differ at each shop .

*Contents may change without advanced notice due to buying situation.

*Price is without tax.

GLOBAL-DINING グローバルダイニング